Selene Muñoz


Danser og Koreograf

Æstetik og elegance

Selene Muñoz er den moderne flamenco kunstner med skandinavisk baggrund, der til dato har opnået størst international eksponering. Hun har vundet priser og legater for hendes avantgarde og personlige stil, hvor klassiske linjer blandes med det moderne udtryk. Hun betragtes som at være lige dele danser og musiker.

Selene startede sin dansetræningen som fireårig og som elleveårig lavede hun sin første produktion der blev fulgt af DR1. Få år senere begyndte hun at undervise og give workshops. Hun har givet workshops i Europa, USA og Asien og har bl.a. undervist dansere fra Den Kongelige Danske Ballet, NYC Ballet og Cirque Du Soleil. Hun studerede på det anerkendte danseakademi Amor de Dios samt Det Kongelige Konservatorium i Madrid.

Selene har optrådt på venues som Guggenheim Museum i New York, World Expo i Shanghai, Reina Sofia Museum i Madrid, Flamenco Festival of USA & London, The Tower of David i Jerusalem, Det Kongelige Teater, Skuespilhuset og Operaen i København, CPH Summerdance i Politigården, Louisiana Museet, Festspillene i Bergen og FN´s UNLEASH Award show i Musikhuset Aarhus.

Selene har optrådt ved Kronprinsparrets prisoverrækkelse, Prins Henriks gallamiddag, H.M. Dronning Margrethes ll 75-års fødselsdag og senest stod hun for hele underholdningen til H.M. Dronning Margrethes 50 års regerings jubilæum og politikernes hofbal på Christiansborg Slot. Selene vandt Knæk Cancer special udgave i Vild med Dans og hendes nye produktion 7SENSES spillede for udsolgte sale i Glassalen i Tivoli.

Follow Selene Muñoz here