Om Os

“Inspiration og unikke oplevelser gennem sportens værdier”.

 

Hos Playmaker arbejder vi med at formidle det unikke værdisæt fra sportens verden, hvor kombinationer og summen af en række enestående egenskaber gør individualisten og gruppen i stand til at præstere den ultimative indsats og levere det ultimative resultat. Et værdisæt, som nu er tilgængeligt for dig.

 

For at kunne inspirere dig og give dig den bedste oplevelse, er Playmaker bygget op omkring tre forretningsområder.

 

Sportsbooking & formidling

Dette er servicen for dig, som ønsker at hente inspiration fra en profil fra sportens verden til et foredrag, som konferencier eller til en event.

 

Sportskoncepter til erhvervslivet

Her får du en full-service løsning, hvor vi tilpasser produktet til dit behov. I samarbejde med dig udvælges en eller flere profiler, som matcher din case – uanset hvilken type arrangement du planlægger eller hvis du ønsker at samarbejde med en profil i kommercielt øjemed.

 

Sportsmanagement

For at sikre kvaliteten af det produkt og den service, som vi leverer, tilbyder vi en fuld servicepakke til de profiler, som vi repræsenterer. Pakken indeholder kontraktforhandlinger, opsøgende sponsorsalg og kommercielle aftaler, karriererådgivning, foredragsundervisning, juridisk og økonomisk rådgivning samt revision og selskabsstiftelse/drift.

 

Med udgangspunkt i de tre forretningsområder og sportens unikke værdier, kan vi inspirere, motivere og engagere jer til at blive endnu bedre i dagligdagen, til at have øje for, samt levere de toppræstationer der skal til, for at holde jeres organisation i rigtig god form.

Vores team

Kasper Staal Jørgensen

Indehaver

+45 2625 6667

Få nyhedsbrev

Follow us and get updates when we introduce new artists and events

Kontakt og praktisk information

Telefon: 26 25 66 67
Mail: info@playmakerbooking.dk

Playmaker Booking & Management
Fruebjergvej 3
2100 København Ø

Lollands Bank
Reg. nr 6220
Konto nr. 6166969