Carsten Werge som konferencier for Uno Koncepts multibaner


For Uno Koncept styrede Carsten Werge i januar 2016 et arrangement, hvor virksomheden informerede om tilskudsmuligheder til Multibaner gennem Dansk Boldspils Union (DBU) og Nordea-fonden. Arrangementet havde fem indlægsholdere, som havde faglige indlæg omkring tilskudsmuligheder, hvordan man søger tilskud, information om multibaner og meget mere. Derudover havde fodboldspilleren Martin Jørgensen et mere underholdende indlæg omkring hans tid som fodboldspiller og nye tilværelse som træner.

 

IMG_1895 IMG_1861

 

Carsten Werge bandt hele arrangementet sammen og sørgede for at udfylde overgangene mellem de enkelte indlægsholdere med anekdoter fra hans mange år i fodboldverdenen. Han styrede desuden de mange spørgsmål, der løbende kom fra salen og opfordrede til yderligere spørgsmål.

 

Det vellykkede konferencier-arrangement med Carsten Werge, d. 6. januar 2016 i Aarhus, var arrangeret i samarbejde med Uno Koncepts og PLAYMAKER Booking.

Hvad kunderne siger

  • "Carsten var super til at styre vores multibane-arrangement, som var en stor succes og i sikre hænder fra start til slut."

    Sanne Bay, marketingchef hos Uno Koncept, bookede Carsten Werge som konferencier

I sætter holdet - Playmaker skaber muligheden

Få et tilbud

ELLER RING PÅ 26 25 66 67