Martin Jørgensen


FODBOLDTRÆNER

En lun fodbold-gentleman

I 13 sæsoner spillede han i den italienske Serie A-topliga – fra 1997-2010 i Udinese og Fiorentina – og var i samme periode en af de fremtrædende kræfter og profiler på landsholdet, hvor han i en af sine første af de i alt 102 A-landskampe scorede et minderigt mål i VM´98-kvartfinalen mod Brasilien.

Martin Jørgensen indledte og afsluttede sin flotte aktive fodboldkarriere i AGF og er i dag en afholdt og populær skikkelse i Smilets By også uden for fodboldbanen – hvor den lune østjyde og fodbold-gentleman i 2015 tiltrådte et nyt fodboldjob som assistenttræner for Morten Olsen på landsholdet.

Uden for fodboldbanen og rampelyset optræder Martin Jørgensen med et bredt, populært foredragsrepertoire, hvor han med udgangspunkt i sin egen lange begivenhedsrige fodboldkarriere skræddersyr spændende oplæg til sportsklubber, efterskoler, organisationer, erhvervsvirksomheder m.v..

Book Martin Jørgensen

Foredrag

Læs mere her og bestil et foredrag med Martin Jørgensen, hvor den tidligere landsholdsprofil fortæller om vejene og alle “byggeklodserne”, der til sammen former, skaber og eksponerer en karriere i topidræt.

Read more

Læs mere her og bestil et foredrag med Martin Jørgensen, hvor den tidligere landsholdsprofil fortæller om vejene og alle “byggeklodserne”, der til sammen former, skaber og eksponerer en karriere i topidræt.

Mine 20 år i topfodbold

Med sine over 20 år i dansk og italiensk topbold kender Martin Jørgensen om nogen til vejene og mekanismerne samt kriterierne og parametrene undervejs i bestræbelserne på at opbygge og nyde en succesfyldt idrætskarriere på landsholds- og internationalt topplan.

Den kendte landsholdsprofil og personlighed baserer sine foredrag på sine egne oplevelser, erfaringer, fejl og nedture, men også søde sejrsstunder gennem et langt, men underholdende liv på fodboldbanen.

Martin Jørgensen fortæller om sine klubskifter – dem, der lykkedes, men også dem, der glippede – om karrierens mange ubetalelige oplevelser, om landsholdet og sine landskampe – 102 A- samt 54 U-landskampe – om sine trænere gennem tiderne og om forudsætningerne for at nå til tops.

Sideløbende optræder Martin Jørgensen desuden i populært foredrags-parløb med TV3 Sportens farverige fodbldkommentator Carsten Werge under overskrifter, som du, din forening, klub eller virksomhed selv er med til at prioritere og udvælge.

SEND FORESPØRGSEL

Eller ring på 26 25 66 67