Tina Müller


TV-VÆRT

Sportsvært med profil

Hun var som ung reporter hos Viasat Sport med til at opstarte sportskanalen  TV2 Sport, hvor hun blev vært på fodbold og håndbold live-kampe samt på programmet HåndboldDebatten – og udviklede sig gennem årene til en driftsikker og rutineret tv-vært samt debatstyrer på TV3s store sportsflade

I efteråret 2014 skiftede Tina Müller til nye omgivelser på DR Sporten, hvor hun straks debuterede som vært ved håndbold-VM i Qatar. Ved siden af positionen som nyhedsvært optræder hun desuden som håndboldreporter bl.a. ved sæsonens Champions League-transmissioner.

image

Uden for tv-studiet optræder Tina Müller i rollen som skarp debatstyrer og veloplagt konferencier ved arrangementer hos sportklubber, organisationer og erhvervsvirksomheder, hvor den kendte tv-profil er sikker garant for et professionelt og vellykket forløb.

Follow Tina Müller here

Book Tina Müller

Konferencier

Tina Müller er parat til at give også din virksomheds eller organisations næste arrangement en hånd med som professionel ord- eller debatstyrer, synlig konferencier, toastmaster etc..

Read more

Tina Müller er parat til at give også din virksomheds eller organisations næste arrangement en hånd med som professionel ord- eller debatstyrer, synlig konferencier, toastmaster etc..

Kyndig og knivskarp debatstyrer

Med sin store skærmerfaring og rutine er Tina Müller et sikkert valg til at styre virksomhedens næste konference eller debatarrangement effektivt og professionelt frem til succes.

Den kendte sportsvært og tv-journalist er på samme tid knivskarp i replikken og dygtig til at holde kammertonen i en tæt og tændt debat, ligesom hun er en kyndig, effektiv støtte til at hjælpe en urutineret eller usikker indlægs-holder tørskoet igennem.

Tina Müller er klar til at styre og binde også dit firmaarrangement sikkert sammen med rette tempo og timing, velvalgte replikker og en konstruktiv dialog til dit publikum.

SEND FORESPØRGSEL

Eller ring på 26 25 66 67