Thomas Kahlenberg


FODBOLDSPILLER

Brøndby-profil med udsyn

Efter otte sæsoner i udenlandsk fodbold – i franske Auxerre og Evian samt i den tyske bundesligaklub Wolfsburg – vendte den teknisk og strategisk dygtige midtbaneprofil i sommeren 2013 hjem for at forstærke sin gamle ungdoms- og seniorklub Brøndby IF.

Qua sin store internationale rutine og sit sikre blik for offensivspillet er Thomas Kahlenberg med 46 A- og 43 U-landskampe på CV´et en meget central og interessant brik i Brøndbys igangværende genrejsning til tidligere epokers storhold.

Uden for fodboldbanen og rampelyset optræder Thomas Kahlenberg i tæt parløb med TV3 Sportens fareverige journalist og kommentator Carsten Werge med sine talkshows, hvor Brøndby-stjernen fortæller om sit liv og sin karriere som topspiller på dansk og fremmed græs.

Follow Thomas Kahlenberg here

Book Thomas Kahlenberg

Foredrag

Læs mere her og bestil et talkshow med Thomas Kahlenberg og TV3-journalisten Carsten Werge, hvor Brøndby og landsholdets midtbane-profil fortæller om sit fodboldliv i og uden for rampelyset.

Read more

Læs mere her og bestil et talkshow med Thomas Kahlenberg og TV3-journalisten Carsten Werge, hvor Brøndby og landsholdets midtbane-profil fortæller om sit fodboldliv i og uden for rampelyset.

Spillet på midbanen – og udenfor

Med sine mange år i dansk, fransk og tysk topbold er Thomas Kahlenberg fortrolig med mekanismerne, der kan føre et spirende talent gennem de rigtige modnings- og udviklingsprocesser – og helt frem til stjernestatus i store danske og udenlandske klubber.

I sine talkshows fokuserer Brøndbys fremtrædende midtbaneprofil på, hvordan man opbygger, mobiliserer samt vedligeholder den rette motivation og vindermentalitet, der skal til for at kunne begå sig og præstere uge efter uge øverst på toppen.

Thomas Kahlenberg fortæller om nervepresset kontra ærgerrigheden, om løbende at skulle om- og indstille sig på nye ledere og trænere, om presset omkring et kontraktudløb, om at skulle stå til “regnskab” hver weekend over for fans og presse og meget andet.

I pingpong med den veloplagte interviewer Carsten Werge krydrer Thomas Kahlenberg sine talkshows med sjove anekdoter hentet både inden- og uden for sidelinjerne – og makkerparret er parat til at skræddersy et talkshow under overskrifter, som du, din klub eller virksomhed selv former.

SEND FORESPØRGSEL

Eller ring på 26 25 66 67