Stine Bjerre Mortensen


TV-VÆRT

TV-vært med engagement

Hun er kendt som engageret sports- og håndboldreporter samt som fast vært på TV2 Sports store håndboldflade, hvor hun blandt andet har dækket en lang række af håndboldens store medrivende EM- og VM-slutrunder for både kvinder og herrer. Derudover er hun fast vært på 24 timerløbet Le Mans, og i denne sæson også på racerløbene i DTC-serien.

Stine Bjerre Mortensen ved, hvad hun taler om – uden for tv-studiet har hun nemlig selv en solid fortid som stærk målfarlig stregspiller hos Fredericia HK – i dag må den kendte tv-sportsjournalist dog nøjes med sekundabold af hensyn til sin tv-karriere, som hun prioriterer højest.

Uden for sit tv- og håndboldunivers går Stine Bjerre Mortensen tit og gerne i offensiven som populær konferencier, når hun står i spidsen for firmaers, organisationers og sportsklubbers forsamlinger, sammenkomster, fester, events med videre.

Follow Stine Bjerre Mortensen here

Book Stine Bjerre Mortensen

Konferencier

Læs mere om Stine Bjerre Mortensen og book den kendte sports-reporter og håndboldvært med mere som konferencier til din eller firmaets næste store konference, event etc.

Read more

Læs mere om Stine Bjerre Mortensen og book den kendte sports-reporter og håndboldvært med mere som konferencier til din eller firmaets næste store konference, event etc.

Professionel styring   

Med sin store skærmrutine er Stine Bjerre Mortensen toptrænet og vant til at boltre sig professionelt og sikkert over for et stort publikum og tilbyder at stå på mål for samt styre også din virksomheds eller organisations næste store sammenkomst, festivitas eller lignende.

Med sin sikre sans for det levende interview og den effektive kommunikation er TV2 Sports kendte profil et driftsikkert valg til at bringe dit næste store medarbejder- eller publikumsarrangement topprofessionelt og vellykket helt hjem over målstregen.

SEND FORESPØRGSEL

Eller ring på 26 25 66 67