Søren Herskind


HÅNDBOLDTRÆNER

Strateg med og uden bold

Han er tidligere landsholdsspiller i håndbold og dansk mester med Virum, men er i dag især kendt for sit tidligere trænervirke hos AG Håndbold, sit ny engagement som assistenttræner for kvindelandsholdet og for sin rolle som tv-ekspert og kommentator ved de store håndbold-slutrunder.

Over tre sæsoner var Søren Herskind med til at føre AG Håndbold fra 3. div. og helt frem til danmarksmesterskabet –  den måske mest overbevisende præstation nogensinde i dansk ligahåndbolds historie, og som sæsonen senere kulminerede med  en tredjeplads i Final 4.

Uden for håndboldhallerne optræder Søren Herskind som en efterspurgt foredragsholder, der stiller skarpt på emner som moderne teambuilding og performance – på strategier, der kan udvikle også dit hold til at præstere på topniveau og blive et vinderhold.

Follow Søren Herskind here

Book Søren Herskind

Foredrag

Læs mere her om Søren Herskind og bestil ham til et foredrag, hvor han blandt andet på baggrund af egne studier i USA fokuserer på begrebet performance kultur og på kollektiv vinder-mindset.

Read more

Læs mere her om Søren Herskind og bestil ham til et foredrag, hvor han blandt andet på baggrund af egne studier i USA fokuserer på begrebet performance kultur og på kollektiv vinder-mindset.

Amerikansk vinderkultur på dansk

På baggrund af sine besøg på University of Texas, hos NBA-klubben Houston Rockets og NFL-mandskabet New York Saints fortæller Søren Herskind om den amerikanske performance kultur, og om hvordan den kan kan foldes ud og bruges i dansk kontekst.

Den kendte håndboldprofil lægger ikke skjul på sin begejstring for den amerikanske måde at skabe sportsresultater på – med intensiv fokus på individet, idrætsudøveren, og på optimal effekt af den optimale trænings-mængde og indsats.

Søren Herskind sætter fokus på vejene og metoderne til at opbygge den bærende vindermentalitet hos teamet, der er indstillet på at præstere og sætte baren gradvis højere – bl.a. via åben og udfordrende kommunikation.
Foredraget kan evt. skræddersyes og afvikles i samarbejde med Klavs Bruun Jørgensen.

SEND FORESPØRGSEL

Eller ring på 26 25 66 67