Peter Bredsdorff-Larsen


HÅNDBOLDTRÆNER

Succestræner og kommunikator

Han er ikke mindst kendt fra tv-skærmen som fhv. landstræner Ulrik Wilbeks altid smilende kommunikerende assistent og har med herrelandsholdet bl.a. været med til at blive europamester i 2008 og 2012 samt vinde VM-sølvmedaljer i 2011 og 2013.

Sideløbende har Peter Bredsdorff-Larsen haft sin egen succesrige cheftræner-karriere hos AaB, som han førte til danmarksmesterskabet i 2010, siden hos den jyske topklub KIF Kolding og aktuelt hos DM-semifinalisterne Bjerringbro-Silkeborg.

Peter Bredsdorff Larsen Thumbnail

Uden for banen driver Peter Bredsdorff-Larsen sin egen konsulent-virksomhed, der tilbyder sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af virksomheders medarbejdere, ledere og teams, ligesom den kendte trænerpersonlighed løbende optræder som efterspurgt foredragsholder.

Book Peter Bredsdorff-Larsen

Foredrag

Læs mere her og bestil et foredrag med dansk håndbolds kendte trænerprofil, der med basis i sin store ledererfaring i sports- og erhvervslivet fokuserer på udvikling hos større som mindre organisationer.

Read more

Læs mere her og bestil et foredrag med dansk håndbolds kendte trænerprofil, der med basis i sin store ledererfaring i sports- og erhvervslivet fokuserer på udvikling hos større som mindre organisationer.

Vejen til toppræstationen

I sine ofte humørfyldte foredrag henter Peter Bredsdorff-Larsen brændstof fra sin solide lederkarriere i håndboldsporten såvel som i erhvervslivet og fokuserer på emner som kompetent ledelse, talent- og teamudvikling samt moderne teambuilding med plads til forskellighed.

Den danske håndboldtræner kombinerer det bedste fra sportens verden med sine personlige erfaringer fra erhvervslivet, hvor vejen til toppræstationen begge steder går over dygtig ledelse og lederens evne til at sammensætte et vinderteam med plads til både talentet og forskellighederne.

I sit foredrag diskuterer Peter Bredsdorff-Larsen således spørgsmål som: Hvad driver succesfulde teams? Hvordan rekrutteres, sammensættes og udvikles et vinderhold? Hvad skal der til for at medarbejdere og ledere motiveres til at tage ansvar for teamets præstationer?

Sideløbende med sine foredrag optræder Peter Bredsdorff-Larsen også som mødeleder for erhvervsvirksomheder og organisationers kurser – tit over flere dage – med fokus på udvikling.

SEND FORESPØRGSEL

Eller ring på 26 25 66 67