Mads Davidsen


FODBOLDTRÆNER

Coach med kinesisk udsyn

Han har en fortid som U/19-træner og Superliga-kampanalytiker i Brøndby IF, blev direktør på Ebbe Sand Soccer Academy i Shanghai, i 2013 assistent for svenske Sven-Göran Eriksson i kinesiske Guangzhou R&F, som han i dag arbejder for, som first team coach og analytiker i den kinesiske superligaklub Shanghai SIGP.

Ved siden af dette engagement er Mads Davidsen – uddannet cand.comm. i journalistik fra RUC og UEFA Pro-licens træner – en anerkendt og efterspurgt foredragsholder qua sin kolossalt store også teoretiske fodboldviden og sit skarpe fokus på også fjerne hjørner af den internationale fodboldverden.

C7D_2350Madsflying

Mads Davidsen, som også bærer en mini MBA i ledelse og management på CV´et, kombinerer ofte og gerne sine fodbold- og kulturrelaterede foredrag med business-orienterede emner som målsætning, motivation, optimering, medier med videre.

Follow Mads Davidsen here

Book Mads Davidsen

Foredrag

Læs meget mere om Mads Davidsens foredragsemner, som den spændende kinesisk bosatte, danske fodboldfagmand tilbyder at supplere og udbygge efter aktuelt ønske og behov.

Read more

Læs meget mere om Mads Davidsens foredragsemner, som den spændende kinesisk bosatte, danske fodboldfagmand tilbyder at supplere og udbygge efter aktuelt ønske og behov.

Det danske talent kontra det kinesiske

På basis af sit arbejde i kinesiske professionelle sportsklubber og eliteskoler giver Mads Davidsen et unikt indblik i det ukendte kinesiske sportsunivers og dets markante udvikling og fortæller om sine farverige oplevelser med at arbejde og præstere under så fremmede himmelstrøg.

Kina arbejder ihærdigt på at opbygge en konkurrencedygtig fodboldliga qua massive investeringer og international ekspertise, heriblandt det ´upcoming´ danske coach- og trænertalent Mads Davidsen.

Hvad kan vi lære af Kinas sportsverden?

Under denne titel giver Mads Davidsen sine kyndige bud på, hvad vi i den vestlige verden kan lære af de kinesiske metoder og det kinesiske mindset, der i disse årtier producerer verdensmestre og vinderatleter på samlebånd til den internationale sports- og medieverden.

Netop nu sætter Kina store ressourcer ind på at sætte kinesisk fodbold på verdenskortet, og klubberne i kø for at investere i og sikre sig de allerbedste professionelle udenlandske trænere, eksperter m.fl. – vil projektet lykkes?

Fra bold til business

Fra sin kinesiske udkigspost gennem de seneste tre år vil Mads Davidsen i dette foredrag spille boldene – fra den moderne sportsverdens ambitioner, strategier, eksponeringer, resultater og erfaringer – videre til erhvervslivet og til din daglige virksomhed.

Den danske coach- og manager giver på basis af sine personlige erfaringer på de asiatiske boldbaner spændende inputs til talentudvikling inden såvel som uden for sportspladsen.

SEND FORESPØRGSEL

Eller ring på 26 25 66 67

Workshop

Mads Davidsen arrangerer løbende populære workshops skræddersyet til danske forretningsfolk, der gerne vil kunne forstå, færdes og begå sig i det kinesiske erhvervsliv og fremmede forretningskultur.

Read more

Mads Davidsen arrangerer løbende populære workshops skræddersyet til danske forretningsfolk, der gerne vil kunne forstå, færdes og begå sig i det kinesiske erhvervsliv og fremmede forretningskultur.

Forstå og respektér Kinas business-kultur  

En af de største udfordringer ved at operere i et andet land og en fremmed kultur er, at man på samme tid skal implementere sin egen strategi, egne ideer, værdisæt, mål og sideløbende desuden respektere og forstå den her-skende kultur – ikke kun i landet, men også i branchekulturen.

Mads Davidsen giver et værdifuld indsigt i den kinesiske kultur og anviser nogle konkrete værktøjer, som danske business-folk med fordel kan betjene sig af, inden de indleder deres første forhandlinger på den fremmedartede udebane.

I sine workshops diskuterer Mads Davidsen centrale spørgsmål og emner som: Forbered dit møde med en fremmed kultur, den kulturelle udfordring ved at operere i Kina, ledelse og talentudvikling i Kina, den “ustoppelige maskine” og lær at forstå de kinesiske metoder og den kinesiske kultur i en verden der i dag er præget af interkulturel kompetence.

SEND FORESPØRGSEL

Eller ring på 26 25 66 67