Carsten Dohm


TALENTTRÆNER

Talentudvikler på mange baner

Med mange års erfaring som instruktør og performance coach hos bl.a. DGI og DBU samt Superliga-klubberne Brøndby og FC Nordsjælland er han en af dansk ungdomsfodbolds mest rutinerede og succesrige elitetrænere, talentspottere og -udviklere.

I Brøndby, hvor han stod i spidsen for projekter som Ung Talent, og siden som talentchef i FCN var Carsten Dohm med til at udvikle kendte topspillere som landsholdsanfører Daniel Agger, Thomas Kahlenberg, Michael Krohn-Dehli, Danny Olsen, Jores Okore, Niki Zimling, Nicolaj Boilesen og mange flere.

I dag driver Carsten Dohm bl.a. sin egen konsulentvirksomhed, hvor han rådgiver klubber, organisationer, trænere og spillere, ligesom han uden for sidelinjerne optræder som afholdt foredragsholder hos klubber og virksomheder, hvor han fokuserer på talent- og eliteudvikling på højeste niveau.

Book Carsten Dohm

Foredrag

Læs mere her og book et foredrag med Carsten Dohm, hvor den erfarne danske talentudvikler og performance coach anviser veje til, hvordan klubber, firmaer og andre kan lære at spotte og udvikle talentet.

Read more

Læs mere her og book et foredrag med Carsten Dohm, hvor den erfarne danske talentudvikler og performance coach anviser veje til, hvordan klubber, firmaer og andre kan lære at spotte og udvikle talentet.

High performance for life and sport

Med sin brede og dybe erfaring med at skabe, udvikle og vedligeholde elitemiljøer samt planlægge, styre og eksponere karriereplaner for ungtalenter har Carsten Dohm udviklet et skarpt blik for også virksomheder og organisationers interne talentpleje, udvikling og planlægning.

Qua sin professionelle know how og viden om, hvordan man som ungt talent bedst kan kombinere sin passion med en effektiv karriereplan bruger den danske ungdomselitetræner sine også personlige kompetencer til at identificere talentet, dets muligheder og eksponering.

I sine foredrag fokuserer Carsten Dohm således på individet og forløsningen af stortalentets fulde potentiale – herunder på udviklingen af dets individuelle færdigheder på professionelt eliteniveau.

Under hovedpunkter som parathed, fokuseret opmærksomhed, målrettethed og særlige forudsætninger for læring er Carsten Dohm klar til at skræddersy et foredrag for også din virksomhed, organisation og klub om jeres indgange og genveje til at spotte og udvikle morgendagens talenter.

SEND FORESPØRGSEL

eller ring på 26 25 66 67