Inspirerende foredrag med Silas Holst hos BMI Farikken


BMI Brikken havde besøg af danseren og foredragsholderen Silas Holst, som holdt et inspirerende og medrivende foredrag om sin barndom, hvor mobning stod som et klart nøgleord og dansen som den lykkelige udvej fra hverdagens problemer.

 

Der var fremmødt omkring 100 personer, hvoraf mange selv havde mobning tæt inde på livet, og som derfor levende kunne sætte sig ind i Silas’ fortælling om den tunge bagage, som han har båret på gennem folkeskolen og gymnasiet.

 

Under foredraget indgik også små anekdoter om deltagelsen i Vild Med Dans, og hvordan det har påvirket hans hverdag samt privatliv. Derudover rundede Silas også højaktuelle emner som digital mobning og den tone som hersker på sociale medier, hvor man kan gemme sig bag skærmen, mens man skriver i en tone, som man aldrig ville bruge ansigt til ansigt.

 

Det vellykkede foredrags-arrangement med Silas Holst, som kunne opleves i 4 udvalgte byer rundt i Danmark (Maribo, Rønnede, Silkeborg og Søborg) d. 18.-26. august 2015, var arrangeret i samarbejde med BMI Fabrikken og PLAYMAKER Booking.

 

For mere information om Silas’ foredrag, kan du klikke ind på hans profil længere nede på siden eller kontakte os direkte.

Hvad kunderne siger

  • "Hans historie om mobning sætter tanker i gang. Alle skoleelever burde høre hans gribende historie."

    Gitte Lyngaard Hack, Formand, BMI Brikken, Bookede Silas Holst til foredrag om mobning

I sætter holdet - Playmaker skaber muligheden

Få et tilbud

ELLER RING PÅ 26 25 66 67