Foredrag af Jonas Dal Andersen til BKI Foods årsmøde


Jonas Dal Andersen var ved BKI foods årsmøde gæstetaler, hvor han med afsæt i sin store succes med ‘miniput’-holdet Hobro IK holdt foredrag om sine praktiske erfaringer som leder og Superliga træner. Som ligaens klart mindste hold har Hobro IK overrasket alle positivt i indeværende sæson, og Jonas havde ved arrangementet fokus på de ledelsesværktøjer, som han arbejder med hos den mindste ‘spiller’ i gamet, og hvordan han har opbygget en succesfuld forretning som underdog.

 

Jonas snakkede blandt andet om sin personlige værdsættelse af ærlighed og åbenhed som leder, og førte en parallel til BKI foods, der ligeledes arbejder i et konkurrencepræget marked med store spillere. Han fortalte flere underholdende og konstruktive anekdoter med afsæt i hans praktiske oplevelser i fodboldverdenen, og salen havde mulighed for at byde ind med spørgsmål og kommentarer.

 

Det vellykkede foredrags-arrangement med Jonas Dal Andersen i Vejle, var arrangeret i samarbejde med BKI foods og PLAYMAKER Booking.

Hvad kunderne siger

  • "Vi benyttede Jonas Dal Andersen som gæstetaler til BKI foods årsmøde i Vejle for alle 145 ansatte. Jonas talte om rejsen til toppen i den dansk..."

    BKI FOODS, bookede Jonas Dal Andersen som gæstetaler til et årsmøde

I sætter holdet - Playmaker skaber muligheden

Få et tilbud

ELLER RING PÅ 26 25 66 67