Foredrag af Brian Holm til Nykredits årlige temadag


Nykredits internationale afdeling holdt deres årlige temadag, hvor Brian Holm var booket til at holde et motiverende og informerende foredrag under overskriften ”Samarbejde og Holdånd”.
Den tidligere professionelle cykelrytter talte om hvordan han selv arbejder med faktorer som god kommunikation og godt samarbejde på cykelholdet Etixx Quick-Step, hvor han ligeledes dragede paralleller til, hvordan de samme mekanismer fungerer på en arbejdsplads.

 

Han lagde en del vægt på hvordan kommunikationen er nøglen til al godt samarbejde på kryds af landegrænser, og hvordan han selv har oplevet, når kommunikationen ikke fungerer optimalt. Gennem hele foredraget var Brian Holm med til at motivere og skabe god stemning for publikum, hvor han benyttede sig af anekdoter og erfaringer fra cykelverden.

 

Brian Holm leverede et foredrag som selv den hurtigste sprinter ikke ville misse. Arrangeret var i samarbejde med Nykredits internationale afdeling og PLAYMAKER Booking.

Hvad kunderne siger

  • "Brian Holm var til stor inspiration for ledere og medarbejdere, og hans oplæg satte en masse tanker igang hos os alle."

    Jesper Hansen, Repræsentationschef, Nykredit, Bookede Brian Holm til et foredrag

I sætter holdet - Playmaker skaber muligheden

Få et tilbud

ELLER RING PÅ 26 25 66 67